Natuurlijk gezond

Natuurlijk kan het beter!

Over Dogs Perfect®

Dogs Perfect® (natuurlijk gezond) is natuurlijke voeding voor je hond. Ons team werkt al jaren in de Petfood branche en wij zijn van mening dat het nog net iets beter kan dan de vele merken die nu al op de markt verkrijgbaar zijn. Met de zoektocht naar een betaalbare en kwalitatieve voeding gecombineerd met onze ervaring, liefde en passie hebben wij Dogs Perfect® ontwikkeld en op de markt gebracht. Ons team heeft ervoor gezorgd dat je hond altijd de beste voeding krijgt als je Dogs Perfect® voert.

Onze producten zijn vrij van chemische antioxidanten, kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen, geraffineerde suikers en genetisch gemanipuleerde ingrediënten.

Natuurlijk, gezond en lekker!

Bij ons zit je goed!

We hadden een duidelijke missie. Voeding ontwikkelen met het volgende eisenpakket: natuurlijk, gezond en lekker!
Missie geslaagd! Dogs Perfect®!

Alleen het allerbeste voor je hond!

Méér dan alleen voeding

Door de toevoeging van Groenlipmossel (diepgevroren vers vlees en brokken) en Aloë Vera (diepgevroren vers vlees) is Dogs Perfect® onderscheidend ten opzichte van ander vers vlees en brokken.

Aloë Vera Linnaeus ook wel Aloë Vera Barbadensis genoemd, heeft het uiterlijk van een cactus en groeit in warmere gebieden zoals Zuid-Amerika en Afrika. In feite is het een vetplant. Het is één van de meest bijzondere planten in de natuur. Aloë Vera wordt reeds lange tijd geroemd om haar krachtige werking.

De bladeren bevatten een gel rijk aan vitaminen A, B, C en E, krachtige antioxidanten, aminozuren, polysaccariden, mineralen, vetzuren en andere voedingsstoffen. Geschikt voor ondersteuning van de weerstand, stofwisseling, detoxificatie en wondgenezing.

Groenlipmossel is een mossel die uitsluitend kan overleven in de extreem schone wateren van de Marlborough Sounds in Nieuw-Zeeland. De Groenlipmossel ontleent haar naam aan de opvallend groene markeringen op de rand van de schelp. De mossel is rijk aan natuurlijk glucosamine en chondroïtine met hoge biobeschikbaarheid. Ze ondersteunen de ontwikkeling van gezonde gewrichten bij pups en jonge honden. De mossel is ontstekingsremmend, bestrijdt veroudering, houdt hersenen en hart gezond. Daarnaast draagt het bij aan een positieve darmflora.

Kortom, Dogs Perfect® is méér dan alleen voeding!

Voeding met natuurlijke ingrediënten
Complete alles-in-één voeding
Betaalbare kwaliteitsvoeding
Reviews

Wat mensen vinden...

“Geweldig voer. Ik geef mijn hond nooit meer iets anders. Haar vacht heeft nog nooit zo geglansd.”

Chantal Mooiman

“Ik kan jullie niet genoeg bedanken. Het product overtreft mijn verwachtingen. Mijn hond wilde nooit eten, maar Dogs Perfect vind ze echt lekker. ”

Paula de Graaf

“Ik heb sinds kort Dogs Perfect voor mijn Boerboels. Ze zijn geweldig gezond en blijven ook nog eens prima op gewicht, omdat ik heb berekend hoeveel voer ze moeten krijgen door middel van de calculator op de site.”

Thom Witteman