Vers Vlees Assortiment

Diepgevroren en houdbaar

Vers vlees

Dogs Perfect® heeft uitgebreid assortiment aan (diepgevroren) complete vers vlees voeding dat geschikt is voor elke hond. Dogs Perfect® bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die je hond nodig heeft en is geschikt om dagelijks aan je hond te voeren. De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. Door de toevoeging van Groenlipmossel en Aloë Vera in ons diepgevroren vers vlees is Dogs Perfect® onderscheidend ten opzichte van ander vers vlees voeders.

Hieronder kunt u ons hele assortiment aan vers vlees ontdekken.
Deze hebben we nauwkeurig samengesteld. Zo is er voldoende keus aan gevarieerd vers vlees.

Bekijk diepgevroren vers vlees / Bekijk houdbaar vers vlees

Hoeveel mag je je hond voeren?

Voedingsadvies

Wij adviseren om je hond 20-30 gram per kilo lichaamsgewicht te voeren. Stel: je hond weegt 35kg, dan adviseren wij je om tussen de 700 en 1050 gram te voeren. Heb je een puppy? Geef dan zo’n 30-40 gram. Op de productpagina’s vind je een handige calculator om het ADH* voor jouw hond eenvoudig uit te rekenen. Dit is natuurlijk wel altijd een richtlijn. Je hond kan meer nodig of juist minder nodig hebben, afhankelijk van de situatie. Daarom zeggen wij ook altijd dat je moet voeren op het oog. Zorg ook altijd dat er voldoende vers en schoon drinkwater beschikbaar is.

Download hier

de analyses diepgevroren

Assortiment diepgevroren vers vlees

Eend compleet

Bevat uitsluitend spiervlees, organen en karkas van de eend. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere diersoorten. Deze soort is tevens geschikt voor een eliminatiedieet.

Geit compleet

Bevat uitsluitend spiervlees, organen en bot van de geit. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere diersoorten in dit product. Deze soort is tevens geschikt voor een eliminatiedieet.

Kalkoen compleet

Bevat uitsluitend spiervlees, organen en karkas van kalkoen. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere diersoorten.

Kip compleet

Bevat uitsluitend spiervlees, organen en karkas van de kip.

Kip & Rund compleet

Bevat uitsluitend spiervlees, organen van kip en rund en karkas van de kip.

Konijn compleet

Bevat uitsluitend spiervlees, organen en karkas van het konijn. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere diersoorten in dit product. Deze soort is tevens geschikt voor een eliminatiedieet.

Lam compleet

Bevat uitsluitend spiervlees, organen en bot van lam. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere diersoorten. Deze soort is tevens geschikt voor een eliminatiedieet.

Paard compleet

Bevat uitsluitend spiervlees, organen en botten van het paard. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere diersoorten in dit product. Deze soort is tevens geschikt voor een eliminatiedieet.

Premium Mix compleet

Bevat uitsluitend spiervlees, organen en botten van paard, lam en geit.

Puppy compleet

Bevat uitsluitend spiervlees en organen van kip en rund en karkas van kip.

Rund compleet

Bevat uitsluitend spiervlees, organen en bot van runderen.

Vis trio compleet

Bevat uitsluitend zalmlijven en koppen, hele heek en hele haring.

Wild trio compleet

Bevat uitsluitend spiervlees van hert, fazant en parelhoen, organen van de fazant en parelhoen en karkas/bot van de fazant en hert.

Zalm compleet

Bevat uitsluitend lijven, snijdsel en koppen van zalm. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere diersoorten in dit product.

Al onze soorten diepgevroren vers vlees bestaan uit 65% spiervlees, 15% orgaanvlees, 15% bot of karkas, 3% vitaminen en mineralen en 2% kruiden.

Toevoegingen (in alle producten gelijk)

Vit.A 6250 I.E., Vit.D3 550 I.E., Vit.E 18 I.E., 0,07 mg koper, 0,6 mg jodium, 11 mg mangaan, 17 mg ijzer, 16 mg zink, 0,05 mg selenium, 1% Groenlipmossel, 1% Aloë Vera.

Houdbaar

Vers Vlees

Al het goede van vers vlees zonder eerst te ontdooien!

De houdbare worsten zijn ideaal inzetbaar bij het verantwoord belonen van je hond, op vakantie, maar ook zeker geschikt als complete voeding.

De houdbare worsten zijn verkrijgbaar in 200, 400 en 800 gram.
De worsten worden gemaakt met meer dan 95% vlees dat van oorsprong geschikt is voor menselijke consumptie. Voor de binding van het vlees wordt er 3% tapioca toegevoegd. Tapioca is een smaakloos zetmeel wat de smaak van het vlees niet beïnvloed en gemaakt is van bewerkte en gedroogde cassavewortel. Om de worst compleet te maken worden ook vitamine A, D en E toegevoegd.
De worsten zijn graan- en glutenvrij en ideaal voor de gevoelige hond.
De worsten zijn geschikt voor alle rassen en wat belangrijk is: ze zijn onweerstaanbaar en zeer smakelijk.

Download hier

de analyses houdbaar

Verkrijgbare smaken:

Eend compleet houdbaar
Lam compleet houdbaar
Kip compleet houdbaar
Rund compleet houdbaar
Kalkoen compleet houdbaar
Zalm compleet houdbaar
Konijn compleet houdbaar