Dogs Perfect® heeft een uitgebreid assortiment aan verse diepgevroren maaltijden die geschikt zijn voor elke hond. Deze maaltijden bevatten alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die je hond nodig heeft en is geschikt om dagelijks aan je hond te geven. De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijk bronnen. Door de toevoeging van Groenlipmossel en Aloë Vera is Dogs Perfect® onderscheidend ten opzichte van ander vers vlees.

De houdbare worsten zijn gemaakt met meer dan 95% vlees wat van oorsprong geschikt is voor menselijke consumptie. Voor de binding van het vlees wordt er 3% tapioca toegevoegd. Tapioca is een smaakloos zetmeel wat de smaak van het vlees niet beïnvloed en is gemaakt van bewerkte en gedroogde cassavewortel. Om de worst compleet te maken worden ook vitamine A, D en E toegevoegd.

De worsten zijn graan- en glutenvrij en ideaal voor gevoelige honden. De worsten zijn geschikt voor alle rassen en wat belangrijk is: ze zijn onweerstaanbaar en zeer smakelijk voor je hond.