Tijdens de Vakbeurs voor dierprofessionals in de Broodfabriek te Rijswijk op 6 en 7 oktober lanceert Vissers Petfood uit Hoogerheide het nieuwe merk Dogs Perfect®.

Dogs Perfect® is een met zorg samengesteld hondenvoer in drie categorieën: vlees (houdbaar en diepvries), brokken (geperst en krokant) en snackschijfjes in meerdere soorten.

Dogs Perfect® is er om elk aspect van het leven van je huisdier te ondersteunen. Pierre Vissers van Vissers Petfood: “Wij begrijpen dat je bewust kiest voor de beste voeding voor je hond. Wij vinden de gezondheid van uw huisdier net zo belangrijk als jij dat vindt.”

Hij vervolgt: “Al langere tijd waren wij op zoek naar een geschikte samenstelling voor het perfecte hondenvoer. We hadden een duidelijk eisenpakket: gezond, natuurlijk en lekker.”

De producten zijn vrij van chemische antioxidanten, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, geraffineerde suikers en genetisch gemanipuleerde ingrediënten.

Daarnaast bevat het diepgevroren vlees ook groenlipmossel en aloë vera ter ondersteuning van het immuunsysteem en de gewrichten.

De houdbare worsten zijn verkrijgbaar in gewichten van 200 – 400 en 800 gram. De diepvriesworsten zijn verkrijgbaar in gewichten van 250 – 500 en 1000 gram. Voor de brokken wordt nog nader bepaald in welke gewichten deze verpakt gaan worden.

Probeert u het ook?